GKN  

GKN levert hoogtechnologische eigen ontwikkelde oplossingen voor ‘s werelds grootste constructeurs van personenwagens, lichte voertuigen, vliegtuigen, landbouwmachines en off-road voertuigen. GKN mag zich terecht marktleider noemen in diverse domeinen. Deze snelgroeiende multinational telt meer dan 35 000 werknemers, verspreid over 30 landen. GKN bestaat uit meerdere divisies: Automotive, OffHighway, Aerospace en Powder Metallurgy.

OffHighway

De divisie OffHighway, waar GKN Walterscheid deel van uitmaakt, levert componenten en systemen voor landbouw,wegenbouw, mijnbouw en bosbouwmachines, alsook aanverwante mobiele en industriële toepassingen. De divisie richt zich meer specifiek op de ontwikkeling en productie van assen, aandrijfsystemen, wielen en aankoppelingssystemen. Een globale visie gekoppeld aan lokale aanwezigheid verzekeren een wereldwijde ondersteuning. De hierdoor gecreëerde flexibiliteit en betrouwbaarheid brengen elke uitdaging tot een goed einde.

GKN Walterscheid Belgium & France

GKN Walterscheid Belgium & France bezetten een prominente plaats in het wereldwijde netwerk van Service & Distribution (S&D) van GKN OffHighway. Naast een snelle distributie van wisselstukken aan de after-market, biedt GKN Walterscheid Belgium aan constructiebedrijven een hoge toegevoegde waarde door engineering, knowhow en een eigen productie op maat.

Totaalleverancier van wisselstukken en systemen

GKN Walterscheid Belgium bevoorraadt vanuit thuisbasis Sint-Truiden Benelux en Frankrijk. Naast de totaalservice op het vlak van wisselstukken voor de OffHighway markt, focussen GKN Walterscheid Belgium en GKN Walterscheid France zich op het leveren van toegevoegde waarde door engineering en modificatie op maat. Onze Belgische vestiging neemt de volledige logistieke afwikkeling voor zijn rekening en werkt voor Frankrijk nauw samen met het in Carrières-sous-Poissy gevestigde verkoopskantoor.

Totaalgamma

GKN Walterscheid Belgium & France commercialiseren en verdelen kwalitatief hoogstaande materialen uit de 170 productievestigingen van de divisie GKN OffHighway. Om een totaalaanbod te verzekeren, vervolledigen we ons aanbod met een uitgebreid gamma van aanverwante producten. Deze laatste brengen we op de markt onder het handelsmerk Agmaster. Uw garantie op kwaliteit.

Wij beschikken over een compleet gamma aan aandrijfassen, wielassen, wielen, tandwielkasten, aankoppelsystemen, cilinders, groepenbouw, ventielen, hydraulische componenten,… Wij zijn dé aandrijfspecialist, zowel mechanisch als hydraulisch.

Snelle service

Als leverancier van wisselstukken bedient GKN Walterscheid Belgium de aftermarket via een uitgebreid dealernetwerk. Wij beschikken over een volledig geautomatiseerd magazijn van 3600 m2. Dankzij onze grote voorraad en efficiënte logistieke afhandeling mag u rekenen op een razendsnelle service. De maximale levertijd voor de Benelux bedraagt amper 24 uur. In België zijn naast afhaling ook nachtleveringen mogelijk. Voor Frankrijk situeren de leveringstermijnen tussen de 24 en 48 uur.

 

 

Modificaties en engineering op maat

Onze kracht en toegevoegde waarde zitten in onze werkplaats, die naast reparaties ook modificaties en engineering op maat aanbiedt. Wij realiseren daarbij oplossingen volgens de individuele behoeftes van onze klanten. Dankzij ons vakmanschap, een compleet uitgeruste werkplaats en onze enorme kennis van de onderdelen, bieden wij aan elk probleem het gepaste antwoord. Wij luisteren naar uw behoeftes, denken met u mee, zoeken naar een oplossing en maken vervolgens wat u nodig heeft.

Onze specialiteiten op een rijtje: 

  • Reparatie en samenstellen van aandrijfassen op maat
  • Koppelmetingen
  • Fabricage en montage van hydraulische cilinders volgens uw specifieke behoeftes
  • Samenstellen van hydraulische aggregaten
  • Persen van hydraulische slangen op maat
  • Herstellen van cilinders en slangen in eigen atelier

Zowel voor aanpassingen aan bestaande aandrijfassen, cilinders, hydraulische groepen en slangen als de volledige engineering van nieuwe systemen kan u bij ons terecht. Flexibiliteit in levering vormt daarbij onze grootste troef. Voor aanpassingen aan bestaande standaard wisselstukken mag u rekenen op een service binnen de 48 uur.

 

A Lean Enterprise

GKN Walterscheid werkt volgens de managementprincipes van ‘LEAN’. Door een duidelijke bedrijfsvisie uit te werken, onze productie en businessprocessen steeds verder te optimaliseren en de betrokkenheid van onze medewerkers te garanderen, willen we slagen in onze doelen. Deze managementmethode werkt als een rode draad doorheen onze volledige bedrijfsvoering, zowel op de werkvloer als in de bestuurskamer. Uw klantentevredenheid vormt het uiteindelijke oordeel over het welslagen in onze opdrachten.